Het team stelt zich aan u voor

Helaas nemen wij geen nieuwe clienten meer aan.

We wensen je veel succes bij een van de collega's kinderfysiotherapie in Enschede.

Maakt u met ons kennis

Everlien Tjerkstra-Timmerman, kinderfysiotherapeut en universitair geschoold, staat aan het hoofd van het behandelteam. Zij ziet alle kinderen die bij onze praktijk komen eerst zelf en doet de eerste keer uitgebreid onderzoek. Op basis van dit onderzoek wordt in overleg (met ouders en kind) een behandelplan met behandeldoelen opgesteld. Everlien is de centrale trainer-coach en is dagelijks aanwezig.

De overige fysiotherapeuten en oefentherapeuten zijn in het bezit van of bezig met kind- of sportgerelateerde opleiding(en) en werken parttime. Zij zijn wisselend aanwezig.

Na het overleg over het behandelplan worden de kinderen die bij ons komen individueel, maar ook regelmatig

een periode in een klein groepje, behandeld. Dit is afhankelijk van wat het beste aansluit bij de wensen en

doelen van u en uw kind.

 

Met enige regelmaat wordt een herhalingsonderzoek gedaan, om de vordering richting de behandeldoelen te beoordelen, en eventueel bij te sturen voor het beste resultaat.

Vergoeding en verwijzingen

Elk kind tot 18 jaar heeft vanuit de basisverzekering recht op 18 behandelingen per jaar. Hieronder vallen ook huisbezoeken. Daarnaast kan het aantal extra behandelingen nog verder oplopen vanuit de aanvullende zorgverzekering. Dit is afhankelijk van uw pakket en zorgverzekeraar.

U heeft sinds 2006 geen verwijzing meer nodig vanuit de huisarts om een afspraak te maken. Wel is het gebruikelijk om uw huisarts op de hoogte te houden van de bevindingen tijdens deze afspraken.

Onze praktijk heeft contractuele afspraken met vrijwel alle zorgverzekeraars.