Home

Welkom op de website van kinderfysiotherapie Grote Bruine Beer.

Op deze website vindt u gegevens over de praktijk, hoe er gewerkt wordt, en met welke (soort) vragen u kunt komen. U kunt hier lezen hoe er met vragen over uw kind zal worden omgegaan. Daarnaast vindt u een korte beschrijving hoe uw kind geobserveerd, onderzocht en behandeld zou kunnen gaan worden op deze praktijk.

Wij hopen dat deze website u voldoende duidelijkheid biedt.

Mocht u meer informatie willen, zoek dan telefonisch contact met een specifieke vraag over uw kind en stel de vraag die u bezighoudt of maak mogelijk een afspraak.

Telefoon: 053-4280420

Openingstijden praktijk: maandag t/m vrijdag van 8.00-18.00uur, op ma- en do-avond tevens tot 21.00uur.

Everlien Tjerkstra-Timmerman is eigenaar van kinderfysiotherapie ‘Grote Bruine Beer’, zij is bevoegd lid van de beroepsgroep, het KNGF (Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie) waarvan de veelkleurige stippen het (nieuwe) logo is. Daarnaast is zij bevoegd en geregistreerd lid van de bij het KNGF behorende beroepsgroep ‘Kinderfysiotherapie’, de NVFK (Nederlandse Vereniging voor Fysiotherapie bij Kinderen). Zij heeft meer dan 25 jaar ervaring in het werken met kinderen opgedaan, in een algemeen ziekenhuis, een revalidatiecentrum en in de eerste lijn (=praktijk in een wijk). Tevens heeft zij diverse onderzoeken waarin verschillende spiermatige functies bij kinderen een belangrijke rol spelen afgerond en daarmee haar Master-titel behaald(zie wetenschappelijk onderzoek).